Не стримуй свої емоції!
27.11.2020

Не стримуй свої емоції!

Отримати необхідну розрядку і провести вільний час із користю для свого фізичного і ментального здоров'я можна під час занять стрільбою. «ART Bullet» - це тир зі спортивною зброєю, ціни на індивідуальні та групові заняття доступні кожному: професійному стрілку або новачку стрілецького спорту.

Усі ми знаємо, як негативно впливає на загальний стан організму щоденний ритм сучасного життя у великому мегаполісі або в малонаселеному районному центрі, наповнений буденними клопотами. До того ж, не всі «сюрпризи» трудового дня приємні: регулярні стреси, хронічний недосип, відсутність правильного харчування і систематичних фізичних навантажень. На жаль, сукупність таких факторів не впливає позитивно на наше здоров'я і не підвищує якість життя. Зовсім не хочеться уявляти собі, у що можуть вилитися щоденні нервові перенавантаження: спочатку в стрес, а потім - в затяжну депресію. Навіщо доводити себе і свій організм до критичної точки?

Випускайте негативні емоції в сучасному стрілецькому тирі «ART Bullet». Ми навчимо стріляти навіть тих, хто ніколи раніше не тримав зброю у руках.

Незалежно від рівня підготовки стрілка, перед заняттям він проходить спеціальний інструктаж з техніки безпеки. Далі – починає тренуватися. У галереї постійно знаходиться сертифікований інструктор. Кожне заняття: індивідуальне або групове, проходить під його чуйним контролем.

Важливо відзначити: ми з величезною відповідальністю ставимося до безпеки наших клієнтів. Тому кожного, хто приходить постріляти в тир, забезпечуємо засобами індивідуального захисту: окулярами і навушниками.

Зважаючи на те, яку мету перед собою ставить стрілок: професійні заняття або опанування нового хобі, наш тренер рекомендує певний формат заняття: міні-лекція щодо безпечного поводження зі зброєю, навчання правильному укладанню пістолета в руку або виконання підготовчих / основних вправ зі стрілецької зброї.

Головне завдання нашого інструктора - це підказати вам, як зробити кожен постріл точним. Це лише на перший погляд здається, що стрільба в тирі зі спортивної зброї - абсолютно легке заняття, яке не потребує спеціальної підготовки. Влучно вистрілити допомагає правильна послідовність дій: наведення спортивної зброї на ціль, затримка дихання, утримання і натиск на спусковий гачок. Майстерно оволодіти навичками спортивної стрільби під силу кожному з нас.

Нашим клієнтам ми пропонуємо скористатися широким спектром послуг: індивідуальні та групові тренування (до 13 осіб).

Вартість тренувань:

Оренда рубежу із системою подачі мішеней

30 хв.

300

350

1 год.

500

550

Оренда рубежу обладнання метал

30 хв.

350

400

1 год.

550

600

Послуги інструктора з безпеки

30 хв.

200

200

1 год.

300

300

Оренда усієї галереї

1 год

1 000

1 200

Оренда спортивної зброї

Згідно із прайсом на використання зброї у тирі

Послуги тренера (залежно від кваліфікації)

 

30 хв.

 

500

 

500

1 год.

1 000

1 000

Продаж патронів

 

 

від

8 шт.

 

- 9 х 19

шт.

12 грн.

 

- 357 Mag

шт.

25 грн.