Незабутній корпоратив в тирі
24.03.2021

Незабутній корпоратив в тирі

Які у вас виникають асоціації при слові «корпоратив»? Кожен такий вихід у світ з колегами проходить приблизно по одному і тому ж сценарію: банальне застілля в ресторані або кафе, одна і та ж розважальна програма - конкурси, часом не завжди доречні і дискотека. Найчастіше в якості альтернативи ресторанам і кафе, пропонують танці до ранку в нічному клубі. Напевно, такі варіанти спільного проведення часу вам вже набридли і набили оскому.

Прекрасний вихід урізноманітнити неформальні зустрічі з товаришами по службі і влаштувати справжнє свято - це провести корпоратив в тирі. Такий захід надовго залишиться в пам'яті співробітників компанії.

До того ж, нетрадиційний корпоратив або тімбілдінг - показник сучасного підходу компанії до проведення заходів такого типу.

Стрілецький тир «ART Bullet» організовує проведення групових занять. Таке тренування зі спортивною зброєю може з легкістю замінити традиційний похід в розважальний заклад. У нашому стрілецькому клубі ви можете влаштувати справжні спортивні змагання між командами-відділами підприємства. Всі бажаючі можуть розділитися на декілька груп, в кожній - рівна кількість учасників, і позмагатися за першість у влучності і точності пострілів.

Вибір фінального результату змагань залежить від вашої фантазії і спільного рішення з керівництвом: переможець змагань отримує скорочений робочий день, додатковий вихідний або преміювання.

Крім задоволення спортивних амбіцій, такий корпоратив зможе ще більше здружити між собою працівників однієї компанії. А ми знаємо, що для того, щоб людині відчувати себе щасливим на роботі, важливий не тільки розмір заробітної плати, спектр виконуваних обов'язків, стрімке кар'єрне зростання, але і дружня атмосфера в колективі, відчуття підтримки, взаємовиручки і розуміння від товаришів по службі.

У стрілецькому тирі «ART Bullet» в рамках проведення корпоративу, ви можете опанувати ключові навички стрільби зі спортивної зброї. Для гарантування безпечного перебування на території тиру, нашим гостям видаємо індивідуальні засоби захисту: спеціальні навушники і окуляри.

Динамічність процесу надають різні типи мішеней для практичної стрільби: картонні і сталеві. Кожен постріл проходить виключно під наглядом сертифікованого інструктора. Наші професіонали зможуть доступно пояснити правила поводження зі зброєю і поділитися з учасниками «інсайдами» точного влучення в ціль. Таким чином, впевнено себе почувати на нашому вогневому рубежі зможе навіть новачок, який раніше жодного разу не тримав в руках зброї.

Якщо ви шукаєте місце, де можна провести незабутній корпоратив з користю для здоров'я і з максимальним залученням всього колективу, то кращого місця, ніж стрілецький тир «ART Bullet» - просто немає.

Чекаємо на Вас!